28 Ekim 2011 Cuma

YeşilKoru Plus 2012 Sancaktepe Projesi

YeşilKoru Plus 2012 Sancaktepe Projesi Anadolu Yakasının hızla gelişen bölgesi Sancaktepede Yeşilkoru Plus 2012, size yeni bir yaşam sunuyor, üstelik çok uygun şartlar ile... 2012 de tamamlanacak olan Yeşilkoru Plus 2012 Projesi, uygun ödeme koşulları ile, hayatınızı kolaylaştıracak ve yaşama renk katacak bir proje...

YEŞİLKORU PLUS 2012
İstanbul’un en prestijli projeleri ile bir arada...
Sinpaş Lagun, Ağaoğlu Village, Elysium Life, Sinpaş Kelebekia, Saint Joseph Koleji...

Doğayla başbaşa...
7100 m2 arazi üzerinde, blok, toplam 60 daireden oluşan bir yaşam alanı. Bu yaşam alanında, tasarımdan uygulamaya, sosyal alanlardan daire büyüklüğüne kadar tüm unsurlar, çağdaş yaşam ihtiyaçları ön planda tutularak 80’ yeşil alan olarak tasarlandı.

Sağlamlığı, sosyal alanları ile her an, hayata yeni bir zevk katmalı...
Konforu, teknolojisi, mükemmel peyzajı, yüzme havuzu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, fitness salonu ile lüks yaşam için tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir proje... Hayatınıza güzellikler katmak istediniz...
İstanbul'da, Çekmeköy'ün bitişiğinde, Sancaktepe'de 7100 m2 arazi üzerinde yeni bir hayat başlıyor; Yeşilkoru Plus 2012.
Doğal güzellikler içinde temiz ve güvenli bir çevre, sıcak komşuluk ilişkileri, ulaşım kolaylığı, spor olanakları, sosyal aktiviteli, konforlu evler. ayrı bloktan oluşan Yeşilkoru Plus 2012'de çağdaş tasarım anlayışıyla planlanmış 60 konut bulunmaktadır. Brüt alanları 135 m2'den oluşan bu projede ayrıca özel otoparkta bulunmaktadır. Yeşilkoru Plus 2012 müşterilere çeşitli imalat kalemleri için opsiyonel seçim imkanları sunulacaktır.

İstanbul içinde ama karmaşadan uzak...
Yeşilkoru Plus 2012, İstanbul'da doğanın yeşille buluştuğu noktada inşa ediliyor. Kent içinde ama kent sorunlarından uzak kalmak isteyenler için mükemmel bir yaşam alanı. Çekmeköy'e km, İkea'ya 11 km, Fsm 15 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 18 km uzaklıkta olan Yeşilkoru Plus 2012 kolay ulaşım imkanı sunuyor. Yeşilkoru Plus 2012'de istediğiniz her şeye kolayca ulaşacaksınız.

Dünyanın güzelliklerini keşfetmek için dünyanın yolunu gitmenize gerek yok!
Yeşilkoru Plus 2012, Çamlıca Şile Otoyolu'na paralel, İstanbul'un gözde yerleşim alanı Sancaktepe'de sizi karşılıyor.

YeşilKoru Plus 2012 Sancaktepe Projesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder