28 Ekim 2011 Cuma

Sinpaş dan Sultanbeyli LİVA Projesi

Sinpaş dan Sultanbeyli LİVA ProjesiLiva İstanbul

Adalara kaçın...
Liva İstanbul'la artık şehir hayatınızın size ve çocuklarınıza sunduğu kolaylıklara ve daha fazlasına doğayla iç içe bir ada hayatı yaşayarak sahip olma şansınız var. Siz bu sakin ve huzurlu hayatın tadını çıkarırken, çocuklarınız da hem sportif hem sanatsal aktivitelere katılarak sizlere eşlik edecek.

Her adada bir başka keyif... Liva toplamda 10 farklı adadan oluşuyor. Kırmızı Ada, Mor Ada, Çiçek Adası, Bitki Adası ve Yarım Ada birbirinden güzel çiçekler bitkilerle donatılmış birer cennet gibiyken, Bambu Adası Türkiyede bir ilk olan Bambu ağaçlarını üstünde barındırıyor. Panorama adası ise ayak bastığınız anda ruhunuzu dinlendirmeyi vaad ediyor. Evinizin konforundan uzaklaşmadan eşsiz menüsüyle size hizmet verecek Şelale Ada Cafe'yi barındıran Şelale Ada sıcak havalarda içinizi ferahlatacak.

Hepsi birbirinden özel adaların içinde bir tanesi var ki bizim en büyük keşfimiz sizin de en büyük ayrıcalığınız olmaya aday. Aktivite Adası içinde barındırdığı Sinpaş Akademiyle çocuklarınıza farklı gelişim olanakları sunarken size de yarışmalara, seminerlere katılma ya da mutfak projelerinde komşularınızla keyifli saatler geçirme fırsatı sunuyor.

Liva İstanbul size sadece bir konut vaad etmiyor. Size yeni bir yaşam biçimi sunuyor. Hayal ettiğiniz şehir karmaşasından uzak, dingin ve doğal ada hayatını, alışmış olduğunuz lüksten ve modernlikten vazgeçmek zorunda kalmadan ayaklarınızın önüne seriyor.

Hayatınıza renk katın! www.sinpasliva.com

444 974

Sinpaş dan Sultanbeyli LİVA Projesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder