28 Ekim 2011 Cuma

Ukra yükselen Konut faizine 'dur' dedi

Ukra yükselen Konut faizine  'dur' dedi Ukra İnşaat, son dönemde bankaların konut kredisi faizlerinin, neredeyse tüm vadelerde yüzde 1'in üzerine çıkmış olmasından hareketle yeni ve düşük faizli bir finansman sistemini devreye alıyor. Ukra Finans Sistemi ile müşterilerin Ukra City'den konut aldığı dönemden sonra oluşan faiz artışlarından zarar görmemesi için daha önce taahhüt edilen düşük faiz oranlarından 60 ay vade ile kredi kullanması imkanı sağlanıyor.

Ukra Finans Sistemi paketiyle alıcılar, yüzde 25 peşinat ile kredi kullanabiliyor. Sistem sayesinde, tüketici bugünkü yüksek faiz oranları yerine, kendilerine daha önce taahhüt edilen yüzde 0,59 ila 0,70 arasında değişen faiz oranlarında kredi kullanmış oluyor.

Müşterilerini belirsiz risklerle karşı karşıya bırakmamayı amaçladıklarını belirten Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel "Yeni finans sistemimiz sayesinde her müşterimiz, 100 bin liralık bir işlemde ortalama olarak toplam 7- bin lira değerinde ödeme avantajına kavuşuyor. Bu da aylık 100-150 TL'lik bir avantaja denk geliyor. Üstelik kredi kullanan müşterilerimiz, banka kredilerinde olan Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu kesintisi, hayat sigortası ve dosya masrafı gibi diğer ek maliyetleri de ödemediği için çok daha avantajlı oluyor" dedi. Ukra City'de halen evlerin ortalama metrekare fiyatları bin 500 ile bin 600 lira seviyesinde bulunuyor.

Ukra yükselen Konut faizine 'dur' dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder