28 Ekim 2011 Cuma

Sefaköy Gönen Konakları Hemen Teslim Ediliyor

Sefaköy Gönen Konakları Hemen Teslim EdiliyorGönen İnşaat Tarafından Sefaköyde yapımı tamamlanan sefaköy gönen konaklarında daireler hemen teslim ediliyor

Hangimiz uçurtma uçurarak, lastik atlayarak, seksek çizip yakan top oynayarak büyümedik? Çocuklar günümüzün sanal oyunlarıyla değil, gerçek arkadaşlarla, gerçek dostluklar kurarak büyüyecek. Çocukluğumuza dair özlediğimiz ne varsa, bizim çocuklarımız için Mahalle'de yeniden hayat bulacak.

İstanbul size hem yeşillikler içinde ferah bir yaşam sağlayacak, hem de dostlarla el ele kocaman bir aile olma fırsatını sunacak. Mahalle ruhunu, dayanışmasıyla, dost meclisleriyle, yani tüm güzellikleriyle yeniden yaşatacak.

Eskiye dair özlediğimiz ne varsa, gerçek dostlarla, burada yeniden hayat bulacak.

Ulaşımı çok kolay Havalimanına dakika mesafede Sefaköy Mimarlar Sitesi yanı Nursu Oroparkı arkası olup Kuyumcukent, Altın Yıldız Blokları, İhlas Yuva Sitesi’ne yürüme mesafesindedir. 3.850 m2 arsa içinde Blok halinde yapılan inşaatımız; alışveriş merkezi ve blok inşaat ve toplam 96 daireden oluşmaktadır.

Tasarım ve hesaplarda TSE, Alman DIN ve İngiliz BS normlarına uyulmuştur. Malzemeler, özellikle CE sertifikalı ürünler içinden seçilmiştir. Statik ve betonarme hesapları, arazinin yeraltı tomografisi verilerine göre hazırlanmış, Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından onaylı raporlar doğrultusunda TSE ve son Deprem Yönetmeliği'ne göre yapılmıştır. Temel sistemi radyejeneraldir. Betonarme karkas taşıyıcı sistemde; Beton Sınıfı, C25/30, Beton Çelik Çubukları mevcuttur.

Mimari konsepte uygun, su yollarıyla zenginleştirilmiş genel peyzaj düzenlemesi ve aydınlatma. Otoparklarda yangın söndürme sistemi (sprinkler), ortak alanlarda ve daire içlerinde yangın alarm sistemi Kat hollerinde; yangın söndürme dolapları Yangın merdiveni Ortak mahaller ile birlikte her dairede; mutfak bölümüne ısı dedektörleri, ayrıca her kat holüne yangın ihbar butonu Yangın anında, alarmın hangi daireden ve hangi dedektörden geldiğinin anlaşılmasını sağlayan sistem Yangın anında, acil durum senaryosu için bilgi verecek paneller, acil aydınlatma, asansör, güç, jeneratör ve geçiş kontrollerini tehlike anında otomatik kilitleme sistemi Her odada TV, telefon prizi, Her daireye; ekstra antene gerek kalmadan, adet digital-uydu üzerinden gelen yayınların izlenebilmesi ve lokal 30 tv yayınının tüm mekanlardan izlenebilirliliğini sağlayan sistem. 0212 426 52 03 Zuhal Koçak Gsm: 0535 715 54 14

Sefaköy Gönen Konakları Hemen Teslim Ediliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder