27 Şubat 2012 Pazartesi

Esenyurt Terrace Mix'ten Başka Bir Arzunuz Varmı İNANLAR İNŞAAT ‘tan

Esenyurt Terrace Mix'ten Başka Bir Arzunuz Varmı İNANLAR İNŞAAT ‘tanEsenyurt Terrace Mix'ten Başka Bir Arzunuz Varmı İNANLAR İNŞAAT ‘tan

Hayatınıza Neler Katmak İstersiniz.

Terrace Mix'in muhteşem dünyasında hayata yeni bir başlangıç yapmanın, her sabah yeniden doğmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

HAYATINIZIN EN GÜZEL MIX’İ TERRACE MIX



İnşaat sektöründe 47. yılını tamamlayan İnanlar, birikimlerini daha geniş kitlelere sunuyor… İnanlar; Çok beğenilen “Terrace” konseptini, İstanbul’un gelecek vadeden ve hızla gelişmekte olan semti Esenyurt’a Terrace Mix ile taşıyor!

İnanların geliştirdiği terrace konsepti, özgün mimarisi ve üstün kalitesiyle kat bahçeleri, konforlu yaşam alanları, zengin peyzaj alanları, sosyal donatıları ve çarşısı ile farklılaşan Terrace Mix, Esenyurt’a yeni ve bambaşka bir soluk getirecek.

Terrace Mix, Yaşamın En Güzel Karışımını Sunmak Üzere Yükseliyor!

Mix projesinin en önemli özelliği olan sosyal yaşam karması, oldukça geniş bir alana yayılıyor. Maksimum sosyalliğin minimum zamana sığdırıldığı Terrace Mix’te komşu sohbetleri daha renkli, çocuklar daha özgür olacak. 5.861 metrekarelik sosyal alana sahip olan Terrace Mix’in içerisinde çarşı, çocuk oyun alanı, açık havuz, adet kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, türk hamamı, buhar banyosu, sauna, pilates, kardiyo, bilardo, masa tenisi salonları, DVD odası ve vitamin bar gibi özel bir yaşam karması yer alıyor. Terrace Mix sakinlerini özel peyzajlı bahçeler ve güneşlenme teraslarında huzurlu; aerobik ve pilates salonları, masa tenisi, bilardo salonu ve vitamin barda ise dinamik bir hayat bekliyor. Ayrıca; Terrace Mix’in aradığınız her şeyi bulabileceğiniz 22 mağazadan oluşan çarşısı ile alışveriş de sosyal hayat da daha keyifli olacak.



Geniş şehir manzarasına sahip Terrace Mix, ayrıca E-5’in yanı başındaki konumuyla, TEM bağlantı yollarına yakınlığı ile yaşamın her alanına ve şehrin her yerine kolaylıkla ulaşımı mümkün kılıyor. Metrobüs durağına yürüme mesafesinde olması sayesinde üstelik araba kullanımını da zorunlu kılmıyor.

Terrace Mix, çalışanlar, öğrenciler, aileler, bekarlar, yaşlılar kısacası herkes için mutlu ve rahat bir yaşamın merkezi olmak adına 47-206 m² arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı tipte yaşam seçenekleri sunuyor. 1.125 daireden oluşan Terrace Mix, ile 16 kat arasında şehir manzaralı bloktan oluşuyor.

Konforlu ve fonksiyonel daireler, özel fiyatlar

1+0 daireler 99.000.-TL’den, 1+1 daireler 116.000.-TL’den, 2+1 daireler 152.000.-TL’den, 3+1 daireler ise 269.000.-TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İstanbul’un gelecek vadeden semti Esenyurt’ta estetiği ve doğayı birleştiren Terrace Mix, her bütçeye uygun ödeme seçenekleri ile gelecek vaad ediyor. Terrace Mix’ten 120 aya varan vadeler ve kişiye özel ödeme planları ile daire sahibi olmak mümkün. .

Terrace Mix’te Yaşam için İnanlar’ın Sunduğu Altın Formül “Sıfır Aidat”

Günlük ihtiyaçlarınızı karşılarken kazandığınız puanlarla aidatınızı sıfırlıyor ayrıca telefon, internet vb. teknolojik hizmetlerinden çok daha uygun fiyatlarla yararlanabiliyorsunuz.



Dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz ve dilerseniz randevu ile size özel sunum da alabilirsiniz...

Terrace Mix ile ilgili özel sunum ve detaylı bilgi almak için haftanın her günü 08.30-19.30 saatleri arasında Esenyurt’taki Satış Ofisini ya da Fulya’daki İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi ziyaret edilebiliyor.

Terrace Mix Satış Ofisi: (212) 690 09 10 Kiler Cad. No: 67 Esenyurt İstanbul

İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: (212) 215 50 30 Hakkı Yeten Cad. No:11 Fulya Şişli İstanbul

www.terracemix.com

www.inanlarinsaat.com.tr

www.facebook.com/inanlarkurumsal

İNANLAR HAKKINDA:

‘Geçmişi okuyarak geleceği yazıyoruz…’

1965 yılında İstanbul’da kurulan ve bugüne kadar İstanbul genelinde 200’ün üzerinde projeye imza atan İnanlar, insanların refahları, mutlulukları, rahatları için ‘doğru yaşam alanları inşa etmeyi’ birincil amaç olarak belirlemiştir. Markalı projelerde öne çıkan İnanlar, metropollerdeki yeni yaşam eğilimlerine doğa içinde müstakil konforundaki butik siteler ve şehrin kalbindeki rezidans projeleriyle yanıt vermektedir. ISO 9001:2000 kalite sertifikasına sahip şirket, müşterilerinde oluşturduğu yüksek marka değeri ve güven ile projelerini inşa etmektedir.

Esenyurt Terrace Mix'ten Başka Bir Arzunuz Varmı İNANLAR İNŞAAT ‘tan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder