11 Şubat 2012 Cumartesi

Avrupa Konutlarına Yoğun talep satışları öne çektirdi

Avrupa Konutlarına Yoğun talep satışları öne çektirdiYoğun talep satışları öne çektirdi
Avrupa Konutları tarafından kısa süre önce lansmanı yapılan Ispartakule projesinde 322 dairenin 230'u satıldı. Şirket, dört ay sonra planlanan ikinci etap satışları ise yoğun ilgi nedeniyle öne çekti. Kısa sürede teslim edileceği lanse edilen Ispartakule projesi rekora koşuyor. Lansmanın üzerinden henüz ay geçmemesine karşın ilk etapta satışa çıkan konutların tükenmek üzere olduğunu açıklayan şirket, yoğun talep nedeniyle 2'nci etap satışlarına da başladığını bildirdi. Yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenlerin ağırlıkla tercih ettiği proje Ekim 2012'de teslim edilecek.

147 bin liradan başlıyor

Toplam 40 bin 476 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 644 konut ile 12 ticari üniteden oluşan projede büyüklükleri 72-81 metrekare arasında değişen 1+1, 115-120 metrekare arasında 2+1, 145-153 metrekare arasında değişen 3+1 ve 171 metrekarelik 4+1 tipi daire bulunuyor. Fiyatlar ise 147 bin liradan başlıyor ve 427 bin liraya kadar çıkıyor.

Göl ve deniz manzaralı

Hem göl hem deniz manzarasına sahip olan projenin içinde hipermarket, yapı market ve tekno market gibi ticari üniteler de bulunuyor. Sosyal donatılar arasında ise konutlara ayrılmış yüzde 83 yeşil alan, bir açık bir kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık otopark, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, gölet, yürüyüş yolları ve çok amaçlı spor sahası da yer alıyor EMİNE AÇAR/ BUGÜN

Avrupa Konutlarına Yoğun talep satışları öne çektirdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder